The smart Trick of crema antirid de ochi That No One is Discussing

Wiki Article

are în compoziția sa unt de shea și extract de frunze de piersic, treatment contribuie la refacerea pielii peste noapte. 

Cosmetice naturaleCosmetice bio și organiceCosmetice veganeCosmetice solareCosmetice pentru copiiCosmetice coreeneCosmetice de luxCosmetice profesionaleDermato-cosmetice

Dermato-cosmetice pentru corpCosmetice naturale pentru corpCosmetice vegane pentru corpCosmetice high quality

rapidaToate comenzile sunt livrate prin curierat fast pentru a te bucura de ele intr-un timp cat mai scurt. Poti afla detalii despre stadiul livrarii coletului tau accesand sectiunea Contul Meu sau contactand consultantii BottegaVerde.

Pielea de sub ochi este foarte subtire si vulnerabila in fata factorilor de mediu. Este afectata si de mimica faciala, astfel ca elasticitatea trebuie mentinuta pentru a evita aparitia liniilor good si a ridurilor.

Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului.

Fie ca esti sau nu de parere ca ochii sunt oglinda sufletului, un lucru e citeste aici clar: aceasta zona sensibila a pielii are nevoie de ingrijire regulata.

Colagenul este una dintre cele mai importante proteine ale pielii, fiind practic ceea ce o ține fermă și elastică. Producția de colagen a organismului scade pe măsură ce înaintezi în vârstă, fiind accentuată și de factori externi precum poluarea sau expunerea la soare.

Cafeina, impreuna cu uleiul de orez activeaza microcirculatia, redau fermitatea si imbunatesc aspectul cearcanelor si a pungilor de sub ochi.

Simptomele menopauzei variază de la femeie la femeie când vine vorba de durată și intensitate. Uneori, semnele menopauzei trec neobservate, alteori pot perturba ritmul usual al vieții.

Website-ul Dr.Max este construit pe tehnologii moderne care va ofera o mai mare siguranta la cumparaturi, viteza, confort și o experienta de utilizare mai buna. Din pacate, utilizati un browser foarte vechi care nu mai este compatibil.

Acid Hialuronic de greutate moleculară mică: pătrunde chiar și în straturile mai profunde ale epidermei și ajută la reducerea vizibilă a liniilor fine și a ridurilor prin îmbunătăţirea elasticităţii pielii, rezultând o piele mai sănătoasă, mai tânără și mai radiantă.

44448post-menopause cremă de zi cu efect de refacere a lipidelor și redefinireVIC3337875774031skin-care0.00out of stock

vezi toateCreme de ziCreme de noapteSeruri pentru tenMăști pentru tenUleiuri pentru tenExfolierea tenului

Report this wiki page